Attracties huren kerst

Attracties huren kerst

Bent u bezig met de voorbereiding van een evenement dat rond kerst plaatsvindt? Wilt u attracties huren voor een kerst of winterevenement? Dan hebben wij voor u een aantal aantrekkelijke opties. In ons assortiment attracties met winter- of kerstthema vindt u onder ander een prachtige nostalgische draaimolen, geschikt voor 20 kinderen per rit. Daarnaast bieden we opblaasbare spel- en speelobjecten zoals glijbanen, springkussens, zeskamp en andere spelen die passen bij een winters thema.

Attracties huren kerst en wintertijd

Attractieverhuur Pronk heeft al attracties in huis om een winters feest of een kerstmarkt tot een succes te maken. Een greep uit ons assortiment opblaasbare kerst attracties: sneeuwballen schieten, een glijbaan in winters landschap, darten en een stormbaan waar je lekker warm bij blijft. Voor papa’s en mama’s die moeten wachten, of kinderen die moe zijn van het spelen maakt u het evenement compleet met biertafels- en banken, een suikerspin en/of popcornmachine.

Speciale winterspelletjes

Speciaal voor het huren van attracties rond kerst biedt ons assortiment nog een aantal speciale winterspelletjes. Er is keus uit drie winterspelletjes: Pinguïns voeren, waarbij een visje naar precies in de snavel van de pinguïn moet komen. Het spel ‘Kerstboom versieren’ is een balspel waarbij je al bal gooiend de boom steeds voller maakt. En tenslotte valt het spel ‘Sneeuwballen slaan’ onder de attracties die u kunt huren rond kerst. Bij dit spel zweven de sneeuwballen door de lucht. Wie kan ze raken?

Snowglobe en kerstman

Wie heeft er als kind niet gespeeld met een magische glazen bol waarin het begon te sneeuwen wanneer je hem schudde. Zo’n snowglobe hebben we in levensgroot in de verhuur. Ga erin staan en laat het sneeuwen! Om het feest écht helemaal compleet te maken kunnen we de kerstman een bezoekje laten brengen aan uw evenement. Hij is zeer gewillig om samen met u of met uw kinderen op de foto te gaan.