Draaimolen huren Amersfoort

Draaimolen huren Amersfoort

Wilt u een draaimolen huren in Amersfoort? Attractieverhuur Pronk biedt u een mooie, nostalgische draaimolen die geschikt is voor 20 kinderen per rondje. De gedetailleerde verfraaiingen en de grappige zitplaatsen zorgen voor een grote aantrekkingskracht. Kinderen in de leeftijd tot ongeveer zeven jaar genieten in deze carrousel op een van hun lievelingsfiguurtjes zoals een olifant, een paard of een auto. Dit maakt onze kinderdraaimolen tot een perfecte attractie op elk evenement waar kinderen zijn.

Draaimolen voor feesten en evenementen

Maak jonge bezoekers van uw straatfeest, verenigingsfeest, familiefeest, schoolfeest of ander evenement blij met een draaimolen die tot de verbeelding spreekt!
De carrousel die u bij ons huurt voor evenementen in Amersfoort e.o. is kleurrijk en sfeervol. De lampjes, de muziek en de ornamenten zorgen er samen voor dat u een ware blikvanger binnenhaalt. De draaimolen neemt weinig vloeroppervlak in en is daarmee geschikt voor zo goed als elk feest of evenement.

Draaimolen en opblaasbare attracties

Onze nostalgische draaimolen is een echte blikvanger. Maar daarnaast hebben we nog veel meer attracties en spelen. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit opblaasbare speel- en spelattracties zoals springkussens, glijbanen, klimtoren, sumo worstelpakken, enz. Of u nu kiest voor een of meerdere dagen huur van onze draaimolen of voor meerdere attracties. Plezier is gegarandeerd!

Draaimolen verhuur en veiligheid

Speelplezier is alleen gegarandeerd als de veiligheid gewaarborgd is. Veiligheid heeft binnen ons verhuurbedrijf een hoge prioriteit. Voor en na plaatsing worden alle attracties op veiligheid gecontroleerd. De toestelen bieden voldoende steun en zijn kindvriendelijk in vormgeving. De draaimolen en ander attracties uit onze verhuur worden netjes, schoon en uiterst verzorgd geplaatst. Naast frequente controles in eigen bedrijf wordt de draaimolen jaarlijks gekeurd door Het Liftinstituut.

Offerte draaimolen verhuur Amersfoort

Een offerte aanvraag doet u eenvoudig online via ons offerteformulier. Wij zorgen dat u per omgaande over de gevraagde informatie beschikt en doen u een prima prijsvoorstel. Bij ons betaald u geen voorrijkosten, opbouw- of afbreekkosten. Voor het plaatsen en afbreken van de nostalgische draaimolen reken we alleen een kilometervergoeding bovenop de huurprijs. We weten uit ervaring, en horen het van onze klanten: Wij zijn het goedkoopste draaimolen verhuurbedrijf in de (verre) omgeving van Amersfoort.