Draaimolen huren Arnhem

Draaimolen huren Arnhem

Onze mooie nostalgische carrousel geeft elke feest, evenement, braderie of jaarmarkt iets speciaals. De draaimolen is met veel zorg ingericht. Uw kleine gasten kunnen plaatsnemen op een olifant, in een ‘oldtimer’ of misschien kiezen ze wel voor de groene draak. Of voor kiezen ze voor alles, en maken ze keer op keer een nieuw ritje. Kies ook voor draaimolen huren in Arnhem door Attractieverhuur Pronk, en trakteer uw kleine gasten op het plezier van ritjes in een mooie draaimolen.

Draaimolen op uw evenement

Draaimolens hebben een grote aantrekkingskracht. Wie herinnert zich niet zijn eigen rondjes als kind in een draaimolen? Onze draaimolen is geschikt voor elk feest waarop u kleine gasten een speciaal moment wilt bieden. De draaimolen biedt plaats aan 20 kinderen en vereist niet veel vloeroppervlak. Met weinig moeite voegt u echt iets toe aan het evenement. Onze carrousel is voor kinderen beslist het middelpunt van uw evenement.

Veiligheid vinden wij net zo belangrijk als u

Bij al onze attracties staat veiligheid voorop. We hechten dan ook grote waarde aan onze naam als betrouwbare verhuurder van draaimolens en opblaasbare attracties en spelen. Al onze attracties worden keurig onderhouden, schoon verhuurd en voldoen aan gestelde veiligheidseisen. Buiten onze eigen controles wordt onze nostalgische draaimolen jaarlijks gekeurd door Het Liftinstituut.

Draaimolen verhuur Arnhem en meer

De nostalgische kindercarrousel die u bij ons huurt neemt een bijzondere plaats in binnen ons assortiment. Wilt u meer attracties op uw evenement? In ons assortiment vindt u opblaasbare attracties en spelen zoals springkussens, glijbanen, een zeskamp en zelfs opblaasbare schiettenten. Alle spelen zijn prima met elkaar te combineren op het feestterrein wanneer u meerdere attracties wilt bieden.

Groot plezier, kleine prijs

We laten jonge mensen graag plezier beleven met onze attracties, maar vergeten daarbij de grote niet. U huurt onze carrousel en attracties zonder voorrijdkosten, opbouwkosten of afbreekkosten. De enige meerprijs die wij calculeren is een kilometervergoeding van ons adres naar de locatie. Dat we niet doen aan allerlei meerkosten maakt ons tot de goedkoopste draaimolen verhuur van Gelderland.

Draaimolen huren Arnhem, dit zijn de stappen

Voor de aanvraag draaimolen verhuur vult u eenvoudig ons online aanvraagformulier in. Wij sturen u per omgaande een vrijblijvende offerte en onder vermelding van de voorwaarden die van toepassing zijn op de attractie(s) van uw keuze.