Draaimolen huren Nijmegen

Draaimolen huren Nijmegen

Wat is er leuker dan een kinderfeest compleet maken met een draaimolen. Wij verhuren onze draaimolen voor braderieën, aan sportverenigingen, aan scholen, buurtverenigingen, voor straatfeesten, enz. Bij alle activiteiten waar kinderen te gast zijn, is onze draaimolen een hit. Uw draaimolen huren in Nijmegen is bij Attractieverhuur Pronk succesvol. Ook voor uw budget. Wij zijn met onze attractieverhuur de goedkoopste in de regio! Hoe dat kan leggen wij u onder aan deze pagina uit.

Nostalgische draaimolen huren

De kindercarrousel die u bij ons huurt biedt plaats aan 20 kinderen in kleuter- tot lager schoolleeftijd. Het is een prachtige nostalgische draaimolen met figuren die kinderen allemaal geweldig vinden. Vele rondjes draaiplezier gegarandeerd.

Veiligheid eerst!

De draaimolen beweegt niet te snel, zodat ook jonge kinderen plaats kunnen nemen voor een ritje. Wij verhuren alleen schone en keurig onderhouden attracties! Onze nostalgische draaimolen wordt na en voor elke verhuur door onszelf gecontroleerd en onderhouden. Daarnaast wordt onze draaimolen jaarlijks gekeurd door Het Liftinstituut. De molen die u huurt voldoet gegarandeerd aan de veiligheidseisen!

Elk evenement geslaagd

Wil je je kleine gasten veel plezier geven en een draaimolen huren in Nijmegen voor uw evenement? Dan bent u precies goed bij onze draaimolen verhuur. Om het plezier compleet te maken, kunt u uw carrouselverhuur compleet maken met een springkussen, een minicar opblaasparcours of een van onze andere spelen. Bekijk ons assortiment voor alle mogelijkheden.

Kinderen blij, de grote ook

Ons doel is om mensen plezier te laten beleven. Dit doen we voor de kleintjes met bijvoorbeeld draaimolen verhuur in Nijmegen. Maar voor het budget van de grote houden we het ook leuk. Bij ons betaalt u geen voorrijkosten, opzet- of opruimkosten! Het enige wat u bij ons betaalt naast de huursom zijn de kilometers die wij moeten afleggen naar uw locatie. Kijk gerust verder rond, maar u zult zien dat wij de goedkoopste zijn.

Hoe werkt het?

Voor de verhuur van een of meerdere attracties, opblaasbare figuren of spelen kunt u gebruik maken van ons online formulier. Wij sturen u per omgaande antwoord op uw vragen en/of aanvraag vrijblijvende offerte.