Draaimolen huren Veenendaal

Draaimolen huren Veenendaal

Wilt u een draaimolen huren in Veenendaal dan vindt u bij ons een prachtige kinderdraaimolen met nostalgische uitstraling. De carrousel biedt plaats aan 20 kinderen en is geschikt voor kinderen tot ongeveer 7 jaar. De figuurtjes en elementen waaruit onze draaimolen met veel zorg is opgebouwd zorgen voor een vrolijke, aantrekkelijke uitstralingen. Een absolute blikvanger op uw evenement!

Gespecialiseerd verhuurbedrijf kinderfeest

We zijn een gespecialiseerd attractie verhuurbedrijf voor kinderfeestjes, verjaardagen, jubilea, familie reünies, feestjes van de voetbalclub, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, enz. Aan de kleine gasten wordt gedacht met onze carrousel met nostalgisch design. De draaimolen is met veel gevoel voor detail ontworpen en heeft naast aansprekende figuren en veel lichtjes. De carrousel speelt sfeervolle muziek tijdens het rijden. Een perfecte aanvulling voor uw volgende bedrijfsfeest, beurs, zomerfeest of elk ander feest. Wilt u het feest aanvullen met meer attracties? Geen enkel probleem. Bekijkt u op onze site het grote aanbod opblaasbare glijbanen, springkussen, poppen en spelen.

Veiligheid

Onze draaimolen en overige attracties, waaronder opblaasbare spelen, opblaasbare glijbanen en springkussen hebben een grote aantrekkingskracht. Ze z ijn gemaakt om het uw jongste gasten op een veilige manier naar de zin te maken. Naast onze eigen inspecties wordt de draaimolen jaarlijks gekeurd door Het Liftinstituut. Naast veilige rondjes voor de kinderen zorgen we ervoor dat al onze producten netjes, schoon en goed verzorgd geleverd en geplaatst worden.

Informatie en prijsaanvraag draaimolen verhuur

Voor wie een draaimolen huren wil in Veenendaal zijn wij de goedkoopste aanbieder in de wijde omgeving. Dit komt omdat we alleen huur en een kilometervergoeding voor plaatsen en halen berekenen. Dus geen som voor opbouw- of afbreekkosten. Voor meer informatie en prijzen vult u eenvoudig ons online offerteformulier in. U ontvangt per omgaande een vrijblijvende prijsaanbieding.