Draaimolen huren

Draaimolen huren

Een draaimolen huren is zeer interessant bij verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een verjaardag die niet gauw vergeten wordt, een bruiloft waarbij de kinderen zich zeer vermaken, de opening van een bedrijf en nog veel meer. Door een draaimolen te huren maakt u van een mooi feest een geweldig feest. Maar u wilt niet teveel betalen, zeker weten dat het veilig is en als het kan nog meer opties hebben als het gaat om de leukste attracties. Dan ontdekt u in ons de ideale partner als het gaat om attractieverhuur: Attractieverhuur Pronk.
De kinderen zullen, zoals kinderen dat altijd doen, genieten van de draaimolen die u bij ons kunt huren, en de volwassenen zullen genieten van de nostalgie, dankzij het authentieke uiterlijk. Een draaimolen huren bij ons is ideaal voor de nodige evenementen, zoals een brasserie, bruiloft of verjaardag. Met ons aanvullende aanbod heeft u de beschikking over alles wat u maar nodig heeft qua attracties voor welk feest dan ook.

Een draaimolen huren onder de beste voorwaarden

De draaimolen die u bij ons kunt huren ziet er niet alleen prachtig uit, maar voldoet aan alle relevante eisen. Deze geeft ruimte voor 20 kinderen, dus lang wachten is er niet bij. Uiteraard vinden wij veiligheid van groot belang. Niet alleen de draaimolen, maar ons gehele assortiment wordt regelmatig gekeurd op de laatste eisen die hieraan gesteld worden.
Ons overige aanbod kan daarnaast aangesproken worden, om iedereen van de leukste attracties te voorzien. Een echte popcorn- of suikerspinmachine bijvoorbeeld, de leukste springkussens, een kabelbaan, klauteren en glijden en zelfs botsautootjes. Slechts een greep uit ons aanbod.
Ook voor volwassenen bieden we de leukste zaken. Een bungeerun bijvoorbeeld, of een opblaasbare Engelse pub. Zelfs paintballen bij u op locatie is mogelijk. We kunnen u dan voorzien van een ruime tent, of als u over het terrein beschikt, opblaasbare objecten om achter te schuilen. Uiteraard leveren we ook alle benodigdheden, zoals de verfkogels en bescherming.

Maak het feest samen met ons compleet

Een draaimolen huren kan u zeer veel opleveren. Dat u op deze wijze uw gelegenheid extra leuk maakt betekent ook dat uw gasten uw feest niet gauw zullen vergeten. Dit is dus bijvoorbeeld zeer ideaal bij een bedrijfsopening. Ook voor een stuk aankleding zijn wij het juiste adres. Grote en vrolijke Abrahams en Sarah’s bijvoorbeeld, of een ballonnenpilaar.
Er zijn echter altijd overeenkomsten die u bij ons kunt verwachten. Zoals gezegd vinden wij de veiligheid zeer belangrijk. Maar ook het netjes en schoon leveren is bij ons een vanzelfsprekendheid. Naast de huur en de gereden kilometers rekenen wij u verder niets. Dit maakt van ons een zeer voordelige partner voor al uw attractiehuur.
Op de website kunt u zien wat we allemaal aanbieden. Neem contact op voor meer informatie.