Draaimolen kerstmarkt

Draaimolen kerstmarkt

Zoekt u een draaimolen geschikt voor een kerstmarkt? Kiest u dan voor een nostalgische draaimolen. Met zijn romantische, ouderwetse uitstraling is onze draaimolen zeer geschikt voor gebruik op braderieën en kerstmarkten. De draaimolen biedt plaats aan 20 kinderen per ritje.

Romantische kindercarrousel

Genieten van kerstmagie, daar hoort een romantische draaimolen bij.
Rijden op een paard, vliegen op een draak of extra rondje draaien in een draaitoestel. Kinderen zullen niet kunnen kiezen en steeds weer opnieuw een ritje willen maken. Omdat het in de kersttijd al vroeg donker is, zorgen de vele lampjes op de draaimolen voor een nog magischer effect.

Verhuur draaimolen kerstmarkt en meer

Onze draaimolen voor uw kerstmarkt is opzichzelfstaand al een aantrekkelijke attractie. Wilt u uw kerstmarkt uitbreiden met meerdere bijpassende attracties waar kinderen dol op zijn? Wat te deken van een opblaas winterlandschap met glijbaan, diverse winterspelen of een popcornmachine. U vindt het allemaal in onze collectie. Kijk voor afbeeldingen en meer informatie verder op deze site.

Prijs en veiligheid

Wij zijn de goedkoopste leverancier voor attractie- en draaimolen verhuur in Gelderland. We zijn dan ook al heel wat jaren een graag geziene partner op kerstmarkten en overige evenementen. Het is onze missie om mensen leuke en veilige momenten te bezorgen met onze attracties. Daar doen we veel voor. We zorgen voor gunstige prijzen en een grote diversiteit. Al onze attracties worden zeer netjes onderhouden en voldoen aan alle veiligheidseisen. Onze eigen technische dienst voert voor en na elke plaatsing controles uit. Daarnaast wordt de draaimolen die u bij ons huurt wordt jaarlijks op veiligheid gecontroleerd door Het Liftinstituut.

Offerte aanvraag

Vanuit Ingen leveren wij onze attracties door heel Gelderland. Wilt u meer weten over onze draaimolen? Een reservering maken voor de draaimolen op uw kerstmarkt of een van onze andere attracties? Voor al uw vragen of een vrijblijvende offerteaanvraag kunt u contact opnemen met via ons online contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.