Draaimolen verhuur Amersfoort

Draaimolen verhuur Amersfoort

Onze draaimolen is een echte blikvanger, een middelpunt op elke evenement waar jonge kinderen aanwezig zijn. Zoekt u een leverancier voor draaimolen verhuur in Amersfoort? Wilt u een draaimolen huren met een nostalgische uitstraling? Een draaimolen met plaats voor twintig kinderen? Met onze carrousel heeft u de juiste gevonden. De draaimolen met nostalgische uitstraling en vrolijke figuurtjes werkt als een magneet op kinderen en geeft volwassenen een glimlach van herkenning.

Hoogtepunt van elk event

Een draaimolen is het absolute hoogtepunt op een evenement of jaarmarkt. Onze nostalgische carrousel is prachtig vormgegeven met veel gekleurde lichtjes en aansprekende figuurtjes. Kinderen zullen keer op keer een ritje willen maken in deze draaimolen, wat uw keus om te kiezen voor deze draaimolen tot een succes maakt.

Veiligheid

Uw evenement is alleen geslaagd wanneer u uw gasten voldoende veiligheid kunt bieden. Onze draaimolen wordt door ons zeer goed onderhouden. Onze eigen dienst voert periodieke veiligheidscontroles uit voor en na elke verhuur. Jaarlijks wordt de draaimolen getest door Het Liftinstituut. De objecten zelf waar kinderen in of op zitten bieden voldoende steun en houvast en zijn op veiligheid getest voor jonge kinderen. Daarnaast letten we scherp op hygiënische veiligheid. Al onze attracties worden keurig onderhouden en schoon opgeleverd.

Meer attracties

Naast draaimolen verhuur voor Amersfoort vindt u bij ons nog veel meer attracties. We zijn gespecialiseerd in opblaasbare attracties zoals glijbanen, springkussen, zeskamp en sumo worstelen. Daarnaast bieden we diverse spellen en parcoursen. Zelfs een opblaasbare racebaan en schiettent vindt u in ons aanbod verhuur attracties.

Kosten en offerteaanvraag

Wij zijn de goedkoopste aanbieder in Gelderland van nostalgische draaimolens. We kunnen dit zeggen omdat we, buiten een kilometervergoeding voor halen- en brengen, een all-dagprijs bieden. U betaalt bij ons niet extra voor het opbouwen en afbreken of een verplichte verzekering. Voor meer informatie of een (reserverings)aanvraag kunt u gebruikmaken van het formulier op deze website. U ontvangt per omgaande een aantrekkelijke offerte en meer informatie.