Draaimolen verhuur Nijmegen

Draaimolen verhuur Nijmegen

Voor uw feest van de sportclub, voor het buurtfeest, een braderie, een schoolfeest…Wij kunnen geen kinderfeest bedenken waar onze draaimolen niet past! Voor draaimolen verhuur in Nijmegen heeft u dan ook de juiste leverancier gevonden. Een draaimolen is een echte blikvanger. De romantische uitstraling van de draaimolen in ons verhuur assortiment voegt een stukje nostalgie toe op het feestterrein die jong en oud kan waarderen.

Draaimolen voor 20 kinderen

De draaimolen in onze verhuur is geschikt voor kinderen tot ongeveer 7 jaar. Er is plaats voor 20 kinderen per rit. We hebben de carrousel samengesteld met vrolijke figuurtjes en objecten. Elk kind kan er zijn eigen lievelingsobject vinden zodat het beslist niet bij één ritje blijft. De draaimolen heeft een nostalgische uitstraling en de vele gekleurde lichtjes zorgen voor nog meer aantrekkingskracht en plezier.

Veilige ritjes op onze draaimolen

Het is ons doel om mensen een fijne tijd te bezorgen met onze attracties. Veiligheid staat dan ook voorop. De draaimolen wordt elk jaar getoetst door Het Liftinstituut. Voor- en na plaatsingen controleert onze eigen onderhoudsdienst de draaimolen. De figuurtjes waarop of waarin de kinderen plaatsnemen bieden voldoende steun en grip. De allerkleinste kunnen uiteraard begeleid worden door een volwassenen. Een goede hygiëne is ook een vorm van veiligheid. Bij draaimolen verhuur en de verhuur van al onze attracties geldt dat deze keurig netjes worden onderhouden en schoon worden geleverd.

Draaimolen verhuur Nijmegen en meer

Naast draaimolen verhuur verzorgen wij de verhuur van tal van andere attracties. De meeste in de vorm van opblaasbare spelobjecten zoals glijbanen en springkussens. Naast opblaasbare spellen en parcoursen kunt u uw evenement aankleden met een zeskamp, popcornmachine en vele andere attracties. Kijkt u voor alle mogelijkheden op onze site.

Informatie- en prijsaanvraag draaimolen verhuur

Het enige wat u bij ons betaalt naast de huursom zijn de kilometers die wij moeten afleggen naar uw locatie. U betaalt geen voorrijdkosten, opzetkosten, afbreekkosten, enz. Wanneer u verder zoekt, zult u zien dat u bij ons het meest voordelig af bent. Wilt u meer weten over onze dienst en attracties of een vrijblijvende offerte aanvragen, maakt u dan gebruik van het online aanvraagformulier. U mag per omgaande een reactie terug verwachten.