Draaimolen Verhuur

Draaimolen Verhuur

Wanneer u de jongste gasten op uw evenement een leuke tijd wilt bezorgen denk dan eens aan de huur van een draaimolen. Onze nostalgische draaimolen, geschikt voor 20 kinderen, is al heel wat jaren een graag geziene gast op feesten en evenementen. Dat we de goedkoopste aanbieder in Nederland zijn van draaimolen verhuur, daar wordt ook de feestcommissie blij van.

Nostalgische draaimolen verhuur

De draaimolen heeft een zeer mooie nostalgische uitstraling. Met veel zorg hebben we de draaimolen samengesteld met aansprekende, vrolijke figuurtjes. De kinderen kunnen plaats nemen op een olifant, een draak of muis, in een auto en natuurlijk ontbreekt het paard ook niet. De vele lichtjes die zijn aangebracht zorgen, samen met bijpassende muziek, voor een vrolijke nostalgische sfeer.

Attractieverhuur Pronk

Mensen een leuke dag bezorgen is een van onze missies, maar veiligheid komt altijd op de eerste plaats. De nostalgische carrousel die u bij ons huurt wordt door onszelf voor en na elke verhuur geïnspecteerd en gecontroleerd. De draaimolen wordt schoon, netjes, verzorgd en met veel aandacht opgebouwd en startklaar gemaakt. Daarnaast voldoen we aan de jaarlijkse toetsing door Het Liftinstituut.

Geen extra kosten

Verrassingen achteraf kunnen een feest lelijk bederven. Bij ons weet u waar u aan toe bent. Ook wat de kosten betreft. Wat we bij draaimolen verhuur in rekening brengen zijn de huurprijs en een kilometervergoeding. Meer niet. U betaalt dus geen voorrijkosten, opbouwkosten of afbreekkosten.

Informatie- en offerteaanvraag

Wij zijn gevestigd in Ingen, Gelderland. Vandaaruit verzorgen wij draaimolen verhuur door heel Gelderland en verder. Als richtlijn kunt u uitgaan van een verhuurprijs van € 500,00 per dag. Voor een exacte offerte en/of reservering kunt u gebruik maken van ons online aanvraagformulier.