Kerstglijbaan huren

Kerstglijbaan huren

Een kerstmarkt of kerstevenement wordt nog leuker met attracties waar kinderen kunnen spelen. Een van onze gewilde attracties rond de kersttijd is onze kerstglijbaan.

Kerstglijbaan huren voor extra aantrekkingskracht

De aantrekkelijke glijbaan past met een metershoge kerstman, kerstboom en sneeuwpop helemaal bij de winterse maanden. Want natuurlijk hoeft een kerstglijbaan huren niet alleen precies op kerst. De glijbaan is een super eyecatcher op kerstmarkten, kerstbraderieën, en de kerstfair. Voor ondernemers van tuincentra, bouwmarkten, enz. en winkeliersverenigingen heeft de kerstglijbaan een extra aantrekkingskracht op het winkelpubliek rond de feestdagen.

Winter attracties huren

Uw stad, straat, terrein of evenement helemaal in kerststijl zoals kinderen dat graag zien? Vraag naar onze mogelijkheden. We verhuren namelijk nog meer kerst attracties.

  • Nostalgische carrousel
  • Verhuur winterspelen
  • Springkussens in winterthema
  • Popcorn en suikerspin machines

Attractieverhuur Pronk

Zomer of winter, het hele jaar rond hebben wij als doel mensen een leuke beleving te geven met onze attracties. Het totaalaanbod bestaat naast winterse attracties uit opblaasbare figuren voor elke gelegenheid, spelen, zeskamp, en nog veel meer. Wat onze attracties gemeen hebben is dat het gaat om opblaasbare attracties. Uitzondering is onze nostalgische draaimolen, de verhuur van suikerspin- en popcornmachines en biertafels. Attracties zijn geschikt om als enkele attractie te huren, of met meerdere attracties als thema. Zo kunt u bij ons terecht voor een enkele kerstglijbaan huren, als voor een heel parcours aan spelen.

Veilig en gunstig geprijsd

Niet altijd gaan deze combinatie goed samen. Bij Attractieverhuur Pronk kunt u echter verzekerd zijn dat we de goedkoopste zijn in de regio. Ten koste van de veiligheid gaat dit nooit! De attracties die u bij ons huurt zijn modern, en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen. In eigen beheer worden er na plaatsing en na verhuur optische en technische controles uitgevoerd. Daarnaast worden we jaarlijks gecontroleerd door instanties, waaronder Het Liftinstituut.

Voor de verhuur van al onze attracties rekenen we buiten een kilometervergoeding voor levering geen extra kosten in rekening. De verhuurprijs is een all-in prijs. De offerte die wij u aanbieden is inclusief opbouw en afbreken en kosten voor verzekering. We zijn gegarandeerd de goedkoopste in Gelderland e.o.!

Leg ons gerust uw vragen en wensen voor. U kunt hiervoor gebruik maken van het online contactformulier. U krijgt per omgaande antwoord en indien en/of een vrijblijvende offerte.