Paintball op locatie

Paintball op locatie

Met de mogelijkheid van paintball op locatie kunt u een bijzondere draai geven aan uw bedrijfsfeest, jubileum, familiereünie of bijvoorbeeld een bijzondere verjaardag. Er zijn genoeg activiteiten te verzinnen die deze bijzondere evenementen tot een feest maken. Maar met de mogelijkheid voor paintball op locatie heeft u het middel om zeer sportief, vermakelijk en spannend samen tijd door te brengen. Paintball is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar kan toch door een verrassend grote groep mensen gespeeld worden. Ideaal dus voor een groot vrijgezellenfeest bijvoorbeeld, of in het bijzonder voor een bedrijfsfeest. Ook als het gaat om paintball op locatie zijn wij het adres voor u: Attractieverhuur Pronk.
Niet alleen kunt u bij ons terecht voor deze spannende activiteit, maar voor een zeer breed en divers aanbod waarmee u de leukste evenementen verzorgt.

Maak er een feest van, met paintball op locatie

Paintball op locatie: Deze activiteit is geschikt voor zeer veel mensen en kan verder gaan dan alleen een leuke activiteit. Zo kan paintballen gebruikt worden voor teambuilding. De frustraties die men tegenkomt op het werk zijn nu eenmaal onvermijdbaar. Dan is het toch alleen maar gezond om op speelse en sportieve wijze deze frustraties eruit te gooien. En sportief is het zeker – hollen en duiken, terwijl u uw tegenstanders belaagt of door hen belaagd wordt. Als het gaat om ons aanbod aan paintball op locatie, dan geven we u een totaalpakket.
Zo heeft u de keuze voor een mooie tent, zodat ook als het weer niet helemaal mee zit er lustig op los geschoten kan worden. Deze tent, die 15 meter breed en 30 meter lang is, zorgt er ook voor dat er een duidelijk afgebakend speelterrein is.
Als u echter de beschikking heeft over een terrein en u ziet geen noodzaak voor de tent, dan kunt u bij ons ook 10 verschillende opblaasbare objecten huren. Deze dienen als schuilplek en maken het spel strategisch. Uiteraard leveren we ook alle benodigdheden, zoals de geweren, beschermende kleding, de verfkogels en de gasflessen. Alles wat u nodig heeft voor paintball op locatie ontdekt u bij ons.

De vele attracties van Attractieverhuur Pronk

Er valt meer dan genoeg te vieren in het leven. Waarom zou u dan uw mooiste en meest memorabele evenementen niet verrijken met ons aanbod aan de leukste attracties? Zo kunt u bij ons terecht voor de niet te missen opblaasbare Sarah of Abraham bij een 50e verjaardag. Voor de kinderen zijn er meer dan genoeg opties vanuit ons assortiment. Natuurlijk mogen de nodige springkussens niet ontbreken. Maar ook de lekkerste verwennerijen, zoals een popcornmachine of een apparaat voor de suikerspinnen, kunnen wij leveren.
Het is onze missie om u een leuke dag te bezorgen en dat doen we al vele jaren. Bekijk op onze website de mogelijkheden of de tarieven, of neem contact op voor meer informatie.
Paintball op locatie, daar zorgen wij voor.