Popcornkraampje huren

Popcornkraampje huren

Maak het feest compleet door een popcornkraampje te huren. Er zijn genoeg momenten te bedenken die het verdienen om uitbundig gevierd te worden. Of het nu gaat om een verjaardag of een bedrijfsfeest, met het juiste aanbod aan attractieverhuur maakt u er een bijzonder feest van. Dan mag eigenlijk de mogelijkheid om een popcornkraampje te huren niet ontbreken. Er zijn dan ook weinig evenementen te bedenken waar deze lekkere snack, die op zo’n leuke manier wordt aangeboden, misstaat. Het adres waar u onder meer een popcornkraampje kunt huren onder voor u zeer gunstige voorwaarden is Attractieverhuur Pronk.
Wij zijn dé aanbieder van attractieverhuur, met een breed en divers assortiment aan het leukste vermaak. Voor jong en oud bieden wij de leukste, grappigste en meest sportieve attracties, die van ieder feest of evenement werkelijk iets bijzonders maken.

Maak het compleet door een popcornkraampje te huren

Popcornkraampje huren: Waarom zou u niet de keuze hebben om uw feest te voorzien van passende attracties? Een bedrijfsopening wordt pas echt bijzonder als er ook een springkussen is voor de kinderen van uw gasten. Zo krijgen ook zij een leuke dag die niet gauw vergeten wordt. Een studentenfeest kan nog leuker zijn door gebruik te maken van onze opblaasbare feesttent, in de stijl van een Engelse pub. Slechts voorbeelden van wat er bij ons mogelijk is.
Een ding is bijna altijd overeenkomstig: mensen houden van lekkere dingen. En daarom mag de mogelijkheid om een popcornkraampje te huren niet ontbreken. Niet alleen ziet het er erg feestelijk uit, de popcorn is niet te versmaden. Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten. Voor slechts 75 euro betaalt u de huur van het apparaat en daarbij 50 porties aan popcorn. Dit is inclusief de bakjes en de olie. Heeft u meer popcorn nodig, dan kan dit voor een kleine meerprijs geleverd worden. Niet alleen kunt u bij ons een popcornkraampje huren, ook een suikerspinmachine behoort tot de mogelijkheden.

Popcornkraampje huren voor de leukste feesten

Een popcornkraampje huren is natuurlijk een mooie combinatie met onze attracties. Een carrousel die u ook bij ons kunt huren en die er authentiek uitziet is mooi te combineren met het popcornstalletje.
Dit is slechts een voorbeeld. Zo kunt u bij ons terecht voor paintball op locatie, inclusief alle toebehoren, Sarah of Abraham, springkussens, zeskamp en nog veel meer.
Bij ons betaalt u alleen de huurprijs en de gereden kilometers. Dit maakt het dat wij u zeer scherpe prijzen geven. Ook als het om de kwaliteit gaat ontdekt u bij ons de meerwaarde. Wij onderhouden onze artikelen zeer nauwkeurig en alles wordt door ons schoon en compleet geleverd. U heeft er geen omkijken naar.
Op de website kunt u al onze attracties zien en maakt u gauw de leukste keuzes. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.