Winterattractie verhuur

Winterattractie verhuur

Met behulp van attractieverhuur Pronk kunt u uw eigen winterwonderland samenstellen. Wij hebben diverse spelen en objecten in onze winterattractie verhuur om uw winterbraderie, kerstfeest of kerstmarkt tot een gezellig en geslaagd evenement te maken.

    In onze winterattractie verhuur vindt u onder meer:

  • Nostalgische kinderdraaimolen
  • Opblaasbare winterspelen
  • Opblaasbare glijbanen
  • Springkussens
  • Popcorn en suikerspin machines

Verhuur winterattracties

In de wintermaanden vullen wij ons assortiment aan met attracties in een winters thema. Deze attracties bestaan uit diverse spelen waarvan de basis bestaat uit opblaasbaar materiaal. Bij de winterattractie verhuur ‘ ‘Pinguïns voeren’, zijn de pinguïns heel dankbaar wanneer je het visje precies in hun snavel weet te mikken. Met het spel ‘Kerstboom versieren’ werp je ballen in de boom om deze zo mooi mogelijk te versieren. Bij het spel ‘Sneeuwballen slaan’ worden spelers en spelertjes uitgedaagd om zoveel mogelijk zwevende sneeuwvlokken te raken.

Snowglobe verhuur

De snowglobe is een levensgrote bol. Ga erin staan en laat het sneeuwen! Dit magische effect is gebaseerd op de bekende glazen bollen waarin het sneeuwt als je de bol schudt.

Kerstman op bezoek

Dé winterattractie verhuur is natuurlijk een echte kerstman die uw evenement komt bezoeken. Attractieverhuur Pronk heeft goede betrekkingen met de kerstman. We doen graag een goed woordje voor u om te kijken of hij nog een gaatje in zijn agenda vrij heeft.

Wilt u vrijblijvende prijsinformatie ontvangen over de verhuur van al onze winterattracties? Neem hiervoor contact met ons op via het online offerteformulier. Wij voorzien u per omgaande van de gevraagde informatie en doen u een prima prijsvoorstel.